Ga verder naar de inhoud

Geef jouw mening

Hoe kan jij reageren op de alternatievenonderzoeksnota?

Van 12 september tot en met 11 oktober kan je feedback geven op de voorgestelde oplossingen en de manier waarop het onderzoek naar het best mogelijke scenario verloopt. Het onderzoeksteam formuleert vervolgens een antwoord op elke opmerking die binnenkomt.

De nota wordt tegelijk voorgelegd aan verschillende adviesinstanties, zodat ook hun bezorgdheden en randvoorwaarden het verdere proces mee kunnen vormgeven.

Je kan de alternatievenonderzoeksnota hier nalezen of in de gemeente- en districtshuizen van de betrokken gemeenten en districten (digitaal of afgedrukt). Daar kan je de nota bekijken tijdens de openingsuren van de loketten of eventueel na afspraak.

Je kan jouw reactie mailen naar denieuwerand@vlaanderen.be of een schriftelijke reactie indienen bij de betrokken steden en gemeenten (tegen ontvangstbewijs) en de procesverantwoordelijke. Dit kan tot uiterlijk 11 oktober ten aanzien van ir. Eva Van den Bossche op het volgende adres: Anna Bijnsgebouw, Lange Kievitstraat 111-113 bus 41 2018 Antwerpen.